Bonustuotteet

Bonustuotteet

Kun tilaat verkkokaupastamme voit itse valita bonustuotteesi ajankohtaisesta bonustuotevalikoimasta. Tilauksestasi saat bonuspisteitä ja pisteillä voit valita bonustuotteita. 

Bonuspisteet ovat voimassa yhden (1) vuoden ostopäivästä. Mikäli et ole käyttänyt pisteitäsi vuoden sisällä, pistesaldosi nollaantuu. Bonustuotteita ei voi vaihtaa jälkikäteen. Mahdolliset jälkikäteen tehdyt lisäykset eivät oikeuta bonuspisteisiin. Ravintola ONUR Pizzeria-Kebabilla on oikeus korjata bonuspistesaldoa mikäli palautat tuotteita tai muussa vastaavassa tapauksessa. Voit myös kerätä bonuspisteitä ja käyttää ne myöhemmän tilauksen yhteydessä.

Bonusjärjestelmä on käytössä ainoastaan verkkokaupassamme, eikä koske puhelintilauksia.

Pidätämme oikeuden hinnan- ja myyntipäivien muutoksiin. Paino- ja valmistusteknisistä syistä johtuen emme voi taata, että kaikkia tuotteita on saatavilla tilauspäivän aukioloajan. Tuotteiden saatavuuden voi tarkistaa verkkokauppamme sivuilta osoitteessa www.onurpizzeria.com. Tilaus käsitellään tilauksen saapumishetkellä olevan saatavuustilanteen mukaan.

KUINKA KERÄÄN POINTS-BONUSPISTEITÄ?
Se on erittäin helppoa. Joka kerta kun tilaat, asiakastilillesi kertyy automaattisesti Points-bonuspisteitä, joita voit käyttää välittömästi maksettuasi tilauksen. Points-bonuspisteitä saat siis kaikista tilaamistasi tuotteista. Yksinkertaista ja reilua!

MONTAKO POINTS-BONUSPISTETTÄ SAAN?
Aloittaessasi asiakkaana saat 10 Points-bonuspistettä jokaisesta 5 eurosta. Palkitsemme sinut jokaisesta tekemästäsi ostosta bonus-pisteillä.

MITÄ TUOTTEITA VOIN MAKSAA POINTS-BONUSPISTEILLÄNI?
Voit maksaa Points-bonuspisteilläsi mitä tahansa tuotteita yli 64 tuotteen valikoimastamme! HUOM! Bonuspisteitä ei voi käyttää tuotteen osittaiseen maksamiseen, vaan pisteitä täytyy olla tarpeeksi koko tuotteen maksamista varten.

MITEN KÄYTÄN POINTS-BONUSPISTEITÄNI?
Kun sinulla on riittävästi Points-bonuspisteitä, valitse haluamasi tuote jonka maksamiseen käytät pisteitäsi. Yhden bonuspisteen arvo on 50 senttiä.

MITEN SAAN SELVILLE POINTS-BONUSPISTEITTENI MÄÄRÄN?
Rekisteröityäsi online-asiakkaaksi löydät osoitteessa 
www.onurpizzeria.com tiedon Points-bonuspisteistäsi "Bonnuspisteet"-linkistä. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme numeroon  0451328524 niin vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.